Kalendarium våren 2020

Under våren 2020 kommer Institutet för hållbar stadsutveckling att delta i eller vara medarrangörer vid en rad events. Här följer ett litet axplock:

26 februari pratar Jonna Sandin Larkander och Pernilla Ouis på ett frukostmöte som Urban Arena arrangerar, på Skissernas museum i Lund. Där kommer de att berätta om sitt arbete med de två forskningscirklar de genomfört under 2018 och 2019.
Här kan du läsa mer om frukostmötet och anmäla dig.

11 mars deltar institutets team i en workshop om ett samverkansintegrerat kvalitetssystem för ökat nyttiggörande. Obs! Workshopen är inte öppen för allmänheten.

29 april är institutet för hållbar stadsutveckling med och arrangerar en workshop som handlar om omvandlingen av Norra Sorgenfri och social hållbarhet. Workshopen äger rum på STORM, i Malmö universitets lokaler på Gäddan. Du som finns på vår sändlista kommer att få en inbjudan när det drar ihop sig.
Vill du också får våra utskick framöver? Sänd i så fall ett mail till: isumalmo@mau.se

6–7 maj arrangeras konferensen Verkstad: Agenda 2030, på Moriskan i Malmö. Institutet för hållbar stadsutveckling kommer att finnas på plats och bland annat leda en workshop.
Här kan du läsa mer om konferensen.

8 maj kommer Institutet för hållbar stadsutveckling att ha en heldag på Järnvägsverkstäderna i Kirseberg, som avstamp för teamets insatser här och för att möta andra aktörer i området.
Obs! Dagen är inte öppen för allmänheten.